Extrasele băncilor suportate

  • Extrase ING Home'Bank de tip Excel (*.xls)
  • Extrase Raiffeisen Online de tip Excel (*.xls). Aceste extrase conţin în partea superioară datele de identificare ale posesorului contului. Noi nu prelucrăm respectiva secţiune, o puteţi la fel de bine şterge din fişier înainte de încărcarea lui în ikonom.
  • Extrase BRD-NET de tip Excel (*.xlt)
  • Extrase BancPost Fastbanking de tip text (*.txt)

Instrucţiuni exportare extras din ING Home'Bank

1. Hai să alegem din meniul principal Tranzacţii -> Extras de cont.2. Acum ne mai rămâne să selectăm contul curent în lei şi să începem să descărcăm extrase Excel, care pot fi apoi încărcate în ikonom. Aşa-i că-i simplu?

Instrucţiuni exportare extras din Raiffeisen Online

1. Alege din meniul principal Servicii Cont -> Extras de Cont.2. Selectează contul curent în lei şi generează extrasele pe perioada dorită. Trebuie să descarci extrase în format Excel, nearhivate, pe care le poţi încărca în ikonom.Aşa cum poţi observa, fişierul Excel prezintă în partea superioară datele personale ale clientului şi ale contului curent. ikonom nu este interesat de ele - nici nu le ia în seamă - aşa că poţi foarte bine să ştergi acele linii din Excel şi să salvezi fişierul în acest fel (dar tot .xls - Office 97-2003), înainte de a îl încărca aici; asta dacă nu ne crezi pe cuvânt :)

Instrucţiuni exportare extras din BRD-NET

1. După logare în BRD-NET, pe prima pagină click pe Cont curent.2. Îţi vor fi listate ultimele tranzacţii. Click pe Descarca.3. La Format fisier alege MS Excel. Alege intervalul dorit, fie de la data înregistrării, fie de la data operaţiunii. Util ar fi să acopere ultimele 45 de zile.
Fişierul nu conţine date personale de identificare.

Instrucţiuni exportare extras din Bancpost Fastbanking

Urmează să apară!

Recomandare export extras

Pentru ca balanţa să fie cât mai uşor de urmărit, recomandăm ca exportarea extraselor să se realizeze pe durate de câte o lună, acolo unde serviciul de internet banking solicită intervalul de generare a extrasului electronic.

Propune-ne o bancă

Dacă eşti clientul altei bănci care pune la dispoziţie serviciul de generare a extraselor electronice în aplicaţia de internet banking, trimite-ne un email cu un model de extras şi de restul ne ocupăm noi ;)