Termeni şi condiţii de utilizare ikonom.ro

Acceptarea condiţiilor

Prin înregistrarea unei adrese de email şi a unei parole şi autentificarea cu acestea în aplicaţie, confirmaţi acordul cu aceste condiţii de utilizare.
Dacă nu sunteţi de acord cu aceşti termeni şi condiţii de utilizare, nu realizaţi înregistrarea adresei de email, nu realizaţi autentificarea în aplicaţie şi nu încărcaţi date în aplicaţie.

Descrierea serviciilor

Ikonom.ro este o aplicaţie de management al bugetului. Aceasta prelucrează informaţiile aferente plăţilor şi cheltuielilor pentru a genera diferite rapoarte aproximative şi informative, fără nicio valabilitate legală. Nu le puteţi folosi pentru a atesta situaţia dumneavoastră financiară într-un cadru legal.

Confidenţialitatea datelor

Ikonom nu va solicită niciodată date personale de identificare cu excepţia e-mailului şi al unui prenume (pseudonim). Doar acestea vor fi conectate cu datele pe care utilizatorul le încarcă în aplicaţie şi această asociere nu va fi realizată publică. Datele utilizatorului sunt disponibile doar acestuia pe baza unei autentificări cu email şi parolă, şi dezvoltatorilor aplicaţiei ikonom în scopuri tehnice, fără a putea stabili vreo legătură între ele şi persoana reală.
Datele ce se pot încărca de utilizator nu conţin informaţii de identificare; singurele date care se salvează sunt cele din detaliile tranzacţiilor bancare - persoana fizică sau juridică cu care s-a realizat un transfer de bani, suma, data, denumirea terminalului, adresa terminalului, comisioane bancare, rata de schimb etc.
Utilizatorul are în orice moment posibilitatea de a şterge toate datele încărcate în aplicaţie.
Ikonom.ro nu va comercializa sau afişa public date brute din extrasele de cont sau din orice input de la utilizator.
Ikonom.ro poate afişa sau comercializa informaţii sintetizate, agregate, statistici în care nu apar informaţii de identificare.

Neangajarea răspunderii

Ikonom.ro nu se face responsabil de confidenţialitatea informaţiilor utilizatorului dacă datele de autentificare au fost obţinute de altă persoană fără să implice vreo acţiune din partea personalului ikonom. Aici includem situaţii precum:

  • lăsarea sesiunii deschise de către utilizator pe un calculator care mai este folosit şi de alte persoane
  • tastarea emailul şi parolei în prezenţa altor persoane fără a obstrucţiona tastatura
  • atacuri informatice sau vulnerabilităţi tehnologice

Ikonom.ro nu se face responsabil de dificultăţi tehnice în utilizarea interfeţei aplicaţiei sau în procesarea datelor.

Orice utilizator care utilizează acest serviciu o face pe propria raspundere. Informaţiile finale produse de aplicaţie sunt obţinute prin metode automate, nefiltrate de operatori umani, nefiind însoţite de nici un fel de garanţii, explicite sau implicite.

Limitări ale funcţionării serviciului

Ikonom.ro nu îşi asumă nici o responsabilitate în cazul în care serviciile sitului nu pot fi accesate de către utilizatori, pe o perioadă nelimitată/nedeterminată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

Încheierea acordului

Ikonom.ro îşi rezervă dreptul de a schimba termenii, condiţiile şi politicile în orice moment fără a anunţa în prealabil, prin urmare utilizatorul este rugat să revadă termenii şi condiţiile. Modificările aduse acestui document, pe care ikonom le consideră cu impact asupra activităţii curente a utilizatorilor în serviciu, vor fi anunţate la autentificarea acestuia în serviciu şi se poate resolicita acordul pentru termeni şi condiţii în vederea continuării folosirii serviciului.